(ФОТО+ВИДЕО) Ковачевски: Армијата е секогаш на првата линија на помош за сите нас, продолжуваме со нејзино модернизирање

На свечената церемонија на која присуствуваше премиерот се одржа и дефиле на ешалони составени од припадници на … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Ковачевски: Армијата е секогаш на првата линија на помош за сите нас, продолжуваме со нејзино модернизирање