(ФОТО+ВИДЕО) Јанкуловска е спроведена во затворот во Идризово

Од Кривичниот суд во Скопје за „360 степени“ објаснуваат дека сега не бил потребен упатен акт, бидејќи … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Јанкуловска е спроведена во затворот во Идризово