(ФОТО+ВИДЕО) Гранатирано Запорожје: Уништени згради, спасувачите извлекуваат луѓе од под урантините

Рускиот претседател Владимир Путин вчера потпиша декрет со кој ѝ се наложува на руската влада формално да … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Гранатирано Запорожје: Уништени згради, спасувачите извлекуваат луѓе од под урантините