(ФОТО+ВИДЕО) Доделени наградите „Златен глобус 2023“: Триумф на „Фабелмансови“ и „Баншите на Инишерин“

Филмот на Спилберг триумфира во категоријата за најдобар филм – драма, како и во категориите за најдобра … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Доделени наградите „Златен глобус 2023“: Триумф на „Фабелмансови“ и „Баншите на Инишерин“