(ФОТО+ВИДЕО) Димовски од АНБ пристигна во Собранието, ќе реферира за државјанството на Онишченко

Димовски побара седницата да биде затворена за јавност поради класифицираноста на информациите што ќе ги изнесе. Комисијата … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Димовски од АНБ пристигна во Собранието, ќе реферира за државјанството на Онишченко