(ФОТО+ВИДЕО) Четворицата осомничени за нападот во Москва изведени пред суд и обвинети за тероризам – двајца признаа вина

На објавена видеоснимката од спроводот во московскиот суд на лицата на обвинетите се гледаат многубројни повреди, што … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Четворицата осомничени за нападот во Москва изведени пред суд и обвинети за тероризам – двајца признаа вина