(ФОТО) Вака изгледаше затемнувањето во Украина од вселената

Главниот град беше една од главните цели на последниот бран напади врз електрани, поради што во многу … Продолжи со читање (ФОТО) Вака изгледаше затемнувањето во Украина од вселената