(ФОТО) Ултиматум до властите и најава за нов протест следната недела – заврши двочасовниот собир против случувањата на Онкологија

Овде нема партија, овде може да биде секоја наша мајка, татко, роднина, на било кој од нас … Продолжи со читање (ФОТО) Ултиматум до властите и најава за нов протест следната недела – заврши двочасовниот собир против случувањата на Онкологија