(ФОТО) Учениците од шест училишта повторно на улица: Се евакуираат поради дојави за бомби

Учениците од скопските средни училишта „Јосип Броз Тито“, „Никола Карев“, „Орце Николов“ и „Михајло Пупин“ во моментов … Продолжи со читање (ФОТО) Учениците од шест училишта повторно на улица: Се евакуираат поради дојави за бомби