(ФОТО) Цените на производите вчера и денеска – поевтинувања на лебот, млекото, јајцата, брашното

„360 степени“ вчера и денеска беше во обиколка на некои од поголемите маркети во Скопје со цел … Продолжи со читање (ФОТО) Цените на производите вчера и денеска – поевтинувања на лебот, млекото, јајцата, брашното