(ФОТО) Три години и еден месец затвор за Марјан Стаменковски од „Доказ“

Тој доби и забрана да регистрира домен за портал во земјава во наредните десет години, а со … Продолжи со читање (ФОТО) Три години и еден месец затвор за Марјан Стаменковски од „Доказ“