(ФОТО) Трамп објави кандидатура за претседателските избори во 2024: Да ја направиме Америка повторно голема

Дел од аналитичарите сметаат дека тој се решил на ваков чекор уште сега со цел да ги … Продолжи со читање (ФОТО) Трамп објави кандидатура за претседателските избори во 2024: Да ја направиме Америка повторно голема