(ФОТО) Таравари, Меџити, Касами, Гаши и Ќоку ставија потпис на декларацијата за обединување на претстојните избори

Декларацијата за соработка ја потпиша и Беким Ќоку – експратеник во македонското Собрание и претставник на партијата … Продолжи со читање (ФОТО) Таравари, Меџити, Касами, Гаши и Ќоку ставија потпис на декларацијата за обединување на претстојните избори