(ФОТО) Светот се простува од Пеле: Почит оддадоа Обама, Роналдо, Меси, НАСА…

Обама порача дека Пеле ја сфатил моќта на спортот да ги зближи луѓето; Нејмар посочи дека Пеле … Продолжи со читање (ФОТО) Светот се простува од Пеле: Почит оддадоа Обама, Роналдо, Меси, НАСА…