(ФОТО) „Студентски оброк или политички облог“: Студентите на протест пред Собранието

По протестот е најавена средба на студентските претставници со министерот за образование Јетон Шаќири и со пратениците … Продолжи со читање (ФОТО) „Студентски оброк или политички облог“: Студентите на протест пред Собранието