(ФОТО) Синот на Џафери и неговите колеги од генерацијата ги добија уверенијата за судии и обвинители

Седмата генерација ја завршија 30 кандидати за судии и 28 за јавни обвинители. По Советот на јавни … Продолжи со читање (ФОТО) Синот на Џафери и неговите колеги од генерацијата ги добија уверенијата за судии и обвинители