(ФОТО) Северна Кореја лансираше балистичка ракета над Јапонија

Лансирањето на ракетата се чини дека е со намера за да се привлече вниманието на Токио и … Продолжи со читање (ФОТО) Северна Кореја лансираше балистичка ракета над Јапонија