(ФОТО) Се откачи кабина на жичарница во Италија, девет загинати

Во кабината имало 11 лица. Две деца биле пренесени со хеликоптер во болница во Торино Девет лица … Продолжи со читање (ФОТО) Се откачи кабина на жичарница во Италија, девет загинати