(ФОТО) Сателитски снимки од масовни гробници во Мариупол, градоначалникот тврди дека има тела на 9 000 цивили

Русија вчера објави дека го контролира Мариупол, а претседателот Владимир Путин нареди војската да се откаже од … Продолжи со читање (ФОТО) Сателитски снимки од масовни гробници во Мариупол, градоначалникот тврди дека има тела на 9 000 цивили