(ФОТО) С Македонија и ЕУ го потпишаа Договорот со Фронтекс на македонски јазик

Со овој Договор, Фронтекс ќе може да ѝ помогне на Северна Македонија во нејзините напори за управување … Продолжи со читање (ФОТО) С Македонија и ЕУ го потпишаа Договорот со Фронтекс на македонски јазик