(ФОТО) Расте гневот во Грција, илјадници протестираа поради железничката несреќа

Во Атина, полицијата пред парламентот употреби солзавец и шок-бомби за да ги растера демонстрантите кои фрлаа врз … Продолжи со читање (ФОТО) Расте гневот во Грција, илјадници протестираа поради железничката несреќа