(ФОТО) Путин им вети победа на насобраните на Црвениот плоштад, кои ја прославуваа анексијата на окупираните украински територии

Меѓу толпата може да се забележат голем број руски знамиња. Некои од присутните носат панделки со свети … Продолжи со читање (ФОТО) Путин им вети победа на насобраните на Црвениот плоштад, кои ја прославуваа анексијата на окупираните украински територии