(ФОТО) Прво со Радев, па со Заев: Макрон во посредничка мисија?

На една од фотографиите што ги испратија од прес-службата на Владата се гледа како Макрон и Заев … Продолжи со читање (ФОТО) Прво со Радев, па со Заев: Макрон во посредничка мисија?