(ФОТО) Протести ширум светот по смртта на Навални, на собирите во Русија уапсени најмалку 100 лица

Според руската група за човекови права, ОВД-Инфо, руската полиција уапсила најмалку 100 лица за време на собирите … Продолжи со читање (ФОТО) Протести ширум светот по смртта на Навални, на собирите во Русија уапсени најмалку 100 лица