(ФОТО) Пристигнаа 20 000 дози „спутник В“ како донација од Србија

Во земјава пристигна нова донација вакцини од 20 000 дози, а дополнително ќе пристигнат уште 20 000. … Продолжи со читање (ФОТО) Пристигнаа 20 000 дози „спутник В“ како донација од Србија