(ФОТО) Премиерот Заев се вакцинираше со „Синофарм“

Се чувствувам одлично и ќе ја продолжам мојата дневна работна агенда во попладневните часови, изјави Заев и … Продолжи со читање (ФОТО) Премиерот Заев се вакцинираше со „Синофарм“