(ФОТО) Попис 2021: Сите градоначалници на едно место

Локалната самоуправа доби посебни задачи при спроведувањето на статистичката операција Согласно Законот за попис, на единиците на … Продолжи со читање (ФОТО) Попис 2021: Сите градоначалници на едно место