(ФОТО) Полицијата ги објави првите фотографии од напаѓачот кој уби 10 лица во Лос Анџелес

Мотивите за масовното убиство засега не се познати Полицијата во Лос Анџелес ги објави првите фотографии од … Продолжи со читање (ФОТО) Полицијата ги објави првите фотографии од напаѓачот кој уби 10 лица во Лос Анџелес