(ФОТО) Почна состанокот на Процесот Брдо-Бриони, во фокус европските интеграции, климатските промени и иселувањето на младите

Покрај домаќинот, претседателот Стево Пендаровски, во улога на кодомаќини на состанокот учествуваат и хрватскиот претседател Зоран Милановиќ … Продолжи со читање (ФОТО) Почна состанокот на Процесот Брдо-Бриони, во фокус европските интеграции, климатските промени и иселувањето на младите