(ФОТО) Пенов ја презеде министерската функција од Милевски

Пенов доаѓа како предлог на ЛДП со оглед дека Министерството за локална самоуправа ѝ припадна на оваа … Продолжи со читање (ФОТО) Пенов ја презеде министерската функција од Милевски