(ФОТО) Пендаровски: Целосно ја поддржуваме Украина слободно да го избере патот по кој ќе чекори во иднина

Претседателот е во работна посета на Тирана, Република Албанија, каде што учествува на Самитот Украина – Југоисточна … Продолжи со читање (ФОТО) Пендаровски: Целосно ја поддржуваме Украина слободно да го избере патот по кој ќе чекори во иднина