(ФОТО) Пелоси пристигна во Тајван, Кина упати протест до САД

Непосредно пред да слета авионот на Пелоси, кинеската централна државна телевизија објави дека Пекинг испратил воени авиони … Продолжи со читање (ФОТО) Пелоси пристигна во Тајван, Кина упати протест до САД