(ФОТО) Откорнати дрвја и паднати бандери – силен ветер предизвика штети во Кавадаречко

Силен ветер денеска го зафати Кавадаречко и откорна бандери и повеќе дрвја, информираа вечерва од кавадаречката локална … Продолжи со читање (ФОТО) Откорнати дрвја и паднати бандери – силен ветер предизвика штети во Кавадаречко