(ФОТО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК утре ќе се појави пред новинарите, Советот очекува да завршува повеќе предмети

По денешниот избор, во порака до нашата редакција, Ислам Абази најави дека утре преку прес-службата на Обвинителството … Продолжи со читање (ФОТО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК утре ќе се појави пред новинарите, Советот очекува да завршува повеќе предмети