(ФОТО) Мухамед Зеќири се појави во Кривичен: Судот ќе одлучува дали ќе оди во притвор

Притворот, како што претходно рекоа од Обвинителството, се бара поради опасност од бегство, како и опасност од … Продолжи со читање (ФОТО) Мухамед Зеќири се појави во Кривичен: Судот ќе одлучува дали ќе оди во притвор