(ФОТО) Министерството за одбрана потврди: С Македонија ѝ донира тенкови за Украина

Откако на социјалните мрежи се појавија видеоснимки на кои се гледа транспорт на тенкови, „360 степени“ се … Продолжи со читање (ФОТО) Министерството за одбрана потврди: С Македонија ѝ донира тенкови за Украина