(ФОТО) Маск во Катар во друштво на зетот на Трамп, Ердоган и руска новинарка

Маск „твиташе“ во живо за време на натпреварот, редовно објавувајќи кога и кој тим постигнал гол. Тој … Продолжи со читање (ФОТО) Маск во Катар во друштво на зетот на Трамп, Ердоган и руска новинарка