(ФОТО) Македонија и Албанија потпишаа повеќе меморандуми и договори за соработка, симболично вратена и една икона

Во контекст на поврзувањето во развојот на економијата, потпишан е Меморандум за разбирање за развој на патната … Продолжи со читање (ФОТО) Македонија и Албанија потпишаа повеќе меморандуми и договори за соработка, симболично вратена и една икона