(ФОТО) Ковачевски очекува градежните работи на патот Кичево-Охрид целосно да завршат до крајот на идната година

Тој нагласи дека работниците се соочиле со многу проблеми во утробата на планината што дополнително ја одолговлечило … Продолжи со читање (ФОТО) Ковачевски очекува градежните работи на патот Кичево-Охрид целосно да завршат до крајот на идната година