(ФОТО) Како ќе изгледа новото руво на Универзалната сала

Според најавите на скопскиот градоначалник Петре Шилегов, Универзалната сала во Скопје треба да биде реконструирана и ставена … Продолжи со читање (ФОТО) Како ќе изгледа новото руво на Универзалната сала