(ФОТО) Искршено стакло на бугарскиот Културен центар „Иван Михајлов“ во Битола

Од бугарскиот Културен центар велат дека прашање е дали ова е само вандалски чин или станува збор … Продолжи со читање (ФОТО) Искршено стакло на бугарскиот Културен центар „Иван Михајлов“ во Битола