(ФОТО) Инцидент и пред Собранието, турната дел од заштитната оградата

Меѓу лицата кои беа во првите редови при буткањето на заштитните огради пред Влада и пред Собранието … Продолжи со читање (ФОТО) Инцидент и пред Собранието, турната дел од заштитната оградата