(ФОТО) Илјадници Унгарци излегоа на улиците на Будимпешта: „Орбан замини!“, „Нема учители, нема иднина“

Ова е најнов во серијата антивладини протести, во кои учесниците рекоа дека владата на Орбан ги оставила … Продолжи со читање (ФОТО) Илјадници Унгарци излегоа на улиците на Будимпешта: „Орбан замини!“, „Нема учители, нема иднина“