(ФОТО) Граѓани се собираат пред клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград

На пат кон Благоевград се и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, и на Левица, Димитар Апасиев, кои … Продолжи со читање (ФОТО) Граѓани се собираат пред клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград