(ФОТО) Фирмата од „аудито“ на Груби, со еден вработен, лани свртела 4,2 милиони евра

Од пред точно една недела или четири дена пред опожарувањето на „аудито“ што го користел вицепремиерот Артан … Продолжи со читање (ФОТО) Фирмата од „аудито“ на Груби, со еден вработен, лани свртела 4,2 милиони евра