(ФОТО) Финска официјално стана 31. членка на НАТО

Одлуката на Финска да стане дел од НАТО стави крај на повеќедеценискиот неутрален статус на земјата во … Продолжи со читање (ФОТО) Финска официјално стана 31. членка на НАТО