(ФОТО) Диктаторот Ким Јонг Ун за првпат ја покажа својата ќерка

Севернокорејскиот диктатор Ким Јонг Ун во саботата во јавноста ја покажа својата ќерка во јавноста, на дента … Продолжи со читање (ФОТО) Диктаторот Ким Јонг Ун за првпат ја покажа својата ќерка