(ФОТО) Демолиран клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид

Ова е втор инцидент во Охрид. Првиот инцидент беше по отворањето на клубот кога беше оштетена таблата … Продолжи со читање (ФОТО) Демолиран клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид