(ФОТО) Бугарска новинарка му подари јаболко на Ковачевски

По завршувањето на прес-конференцијата во Владата, новинарка од Бугарија му подари на премиерот Димитар Ковачевски, како што … Продолжи со читање (ФОТО) Бугарска новинарка му подари јаболко на Ковачевски