Фондот за здравство до крајот на денот очекува целосно да профункционираат сите системи

До овој момент „Мој термин“ ги има преземено податоците заклучно со денешен датум, 20 февруари 2023. Сите … Продолжи со читање Фондот за здравство до крајот на денот очекува целосно да профункционираат сите системи